Podcasts

Vi på Perfect Day har alltid hållit ögonen öppna efter profiler som sticker ut ur mängden. Det har resulterat i ett tjugotal fantastiska premiumpodcasts, var och en med sin egen ton, stil och målgrupp.

Framgångsrika podcasts byggs inte på en dag. Därför tänker vi alltid långsiktigt när vi går in i nya samarbeten. Tid och frekvens skapar stark lojalitet mellan poddkreatörer och lyssnare. Hos oss erbjuds kreatörerna en plattform där de får skapa fritt, samtidigt som vi hjälper till att sätta upp ramar för innehållet och tar hand om affärsutveckling och annonsförsäljning. Våra poddare är våra stjärnor.

Amie Bramme Sey och Fanna Ndow Norrby i en podcast om relationer, kärlek och den evigt föränderliga jakten på lycka!

ursäkta podden edvin törnblom

Komikerna Johanna Nordström och Edvin Törnblom berättar ofiltrerat om galna helger, turnéer, tv-framträdanden och kärleksbekymmer.

Två vänner. En mikrofon. Allt det vi inte vågar säga till våra partners. Pascal och Johannes är en podd om relationer, mediaskvaller och Johannes ständigt vacklande psykiska hälsa. Nytt avsnitt varje torsdag.

Influencern Jessica Ekström och stylisten Sebastian Hammarberg i ett ofiltrerat samtal där humor och allvar möts.

Regelboken är podcasten där Malte Gårdinger, Nonni Ardal och Bob Mattsson tar fram en uppsättning regler att leva efter. Lättsamt, allvarligt, festligt och vardagligt.

Det skaver omslag

Det skaver är podden om livet efter 30 och hur inget blev som man trodde det skulle bli med Cassandra Klatzkow, Elsa Ekman och Nadia Kandil.

En personlig trendspaningspodd med inrednings- och matinspiratörerna Elsa Billgren och Sofia Wood.

Journalisten Emil Persson utmanar folkkära profiler med sina fördomar.

Följ med Perfect Days grundare Hannah Lindh Widell och Amanda Schulman genom livet i ett roligt, uppriktigt och nära samtal.

Journalisten Jennie Hammar och bästa vännen Johanna Norén delar sina tankar om familjeliv, karriär, trendspaningar och massor av annat. Från Los Angeles till Stockholm.

Programledaren Kristin Kaspersen intervjuar personer hon är extra nyfiken på.

En matpodd med tv-producenten och före detta kocken Nichlas Niemi och skådespelaren Erik "Jerka" Johansson.

Sveriges bästa matskribenter möts i ett samtal över en råvara i taget och pratar ut om sina egna erfarenheter, succéer och misslyckanden, från sådd till skörd.

Programledaren och influencern Hanapee och bästisen Nea i ett nära, inbjudande och roligt samtal.

I podden Kjos möter juristen, föreläsaren och styrelseproffset Ida Kjos personer som hon vill veta mer om.

Sportjournalisten Erik Niva och mediestrategen Håkan Andersson tar sig an världens historia via legendariska fotbollsklubbar och säsonger.

Tills alla dör berättar om den dödligaste gängkonflikten i Sverige någonsin, om en förlorad generation unga män, om en våldsspiral som inte tycks ha något slut. Den blodiga konflikten mellan de rivaliserande gängen Shottaz och Dödspatrullen har pågått sedan 2015.

En podcast med Jennie Hammar Schmitz i samarbete med Stronger

primevideo talks

Prime Video Talks by Alex&Sigge bjuder varje vecka in en välkänd gäst för att diskutera en stor tv-serie eller film och dra paralleller till sina egna liv.

Four podcasts about the big things in life, all in one stream.

Författarduon Alex Schulman och Sigge Eklund för filosofiska samtal, utvecklar roliga resonemang och berättar hjärtliga historier ur sina liv.

Musikalartisten Hanna Hedlund och makeupartisten Jessica Wahlgren berättar om utmaningarna och äventyren i livet, både på hemmaplan och ute på turné.

Simon chippen Svensson, Jonatan Fuckup Unge och K. Bosman Svensson gör Della Sport. Sveriges enda renodlade humorpodcast för dig som älskar sport, hatar sport och för dig som inte riktigt bryr dig om sport.

This site is registered on wpml.org as a development site.