Pascal Engman och Johannes Selåker lanserar podcast

03 April 2023

Perfect Day Media presenterar Pascal & Johannes – en podcast av och med författarna tillika vännerna Pascal Engman och Johannes Selåker. I podden avhandlas allt ifrån relationer, mediaskvaller till vacklande psykisk hälsa. Pascal & Johannes hade premiär den 23 mars.

Perfect Day Media fortsätter att attrahera Sveriges främsta och mest aktuella profiler. Senast ut att ansluta är Pascal Engman och Johannes Selåker genom podcasten Pascal & Johannes

Pascal och Johannes behöver numera inte någon närmare presentation. Deras gemensamma debut ”Till minne av en mördare”, som utspelar sig under den stekheta VM-sommaren 1994, har sålt i över 100 000 exemplar och släpptes dessutom nyligen som Månadens pocket. Tio länder har hittills förvärvat rättigheterna att ge ut thrillern. Dessutom kommer duons bokserie ”Skymningsland” utvecklas som tv-serie. 

I podcasten Pascal & Johannes kan lyssnarna förvänta sig att höra uppriktiga samtal och få unika perspektiv på ett brett spektrum av ämnen.

– Som författare som skriver böcker tillsammans tar vi med oss en mängd upplevelser till podden och vi kommer prata om allt ifrån relationer, vacklande psykisk hälsa och medieskvaller. Vi är också föräldrar till små barn som är nära i ålder, vilket vi hoppas kunna ge perspektiv på dagens föräldraskap. Det är otroligt spännande att gå utanför vår comfort zone, det skrivna ordet, och ta steget in i podcast-världen, säger Pascal Engman. 

Perfect Day Media huserar idag ett tjugotal premiumpodcasts. Bland dessa återfinns de två största kommersiella poddarna i Sverige – Alex och Sigge och Ursäkta.

– Vi är så stolta över det faktum att vi fortsätter att attrahera de mest relevanta och aktuella profilerna till oss på Perfect Day Media. Johannes och Pascal är ett ypperligt bevis på det. Med sina kombinerade erfarenheter levererar Johannes och Pascal engagerande och insiktsfulla konversationer vilket ger en helt fantastisk podd vi tror väldigt mycket på. Vi har sett på tidigare succéer att bra och förberedd storytelling är ett recept till framgång, säger Hannah Widell, Head of Perfect Day. 

 

 

 

 

Premiäravsnittet av Pascal & Johannes släpptes den 23 mars. Nya avsnitt varje torsdag.

This site is registered on wpml.org as a development site.