Det skaver och Amie & Fanna till Perfect Day Media

08 Februari 2023

Perfect Day Medias poddimperium fortsätter att växa och bolaget kan nu avslöja att de tar över succépoddarna Det Skaver och Amie & Fanna. Samtidigt lanseras en helt ny podd, Regelboken, med bland andra Malte Gårdinger. Dessutom presenterar Perfect Day Media en ny grafisk identitet som ska tydliggöra bolagets ledande position på poddmarkanden.

Det skaver omslag

Perfect Day Media huserar idag ett tjugotal premiumpodcasts. Bland dessa återfinns de två största kommersiella poddarna i Sverige – Alex och Sigge och Ursäkta. De senaste två åren har bolaget genomgått stor förändring, där Björn Ulvaeus bolag Pophouse gått in som nya ägare, och Hannah Widell tillsatts som Head of Perfect Day Media för att leda bolaget framåt.

– Vi rivstartar året genom att ta över succépoddarna Det Skaver och Amie & Fanna samt lansera Regelboken och vi är otroligt stolta att få välkomna dessa fantastiska poddar till oss. Vi är idag väldigt starka i många av Sveriges efterfrågade målgrupper och dessa tillskott hjälper oss stärka den närvaron ytterligare. Det här är ett tydligt steg i vår expansionssatsning och tillsammans med våra nya stjärnor vill vi ta dem till nästa nivå, säger Hannah Widell, Head of Perfect Day.

– Under 2023 väntas poddlyssnandet passera över 160 miljoner människor världen över och potentialen för poddannonsering fortsätter visa framgång inom varumärkesbyggande kommunikation. Att både etablerade och nya poddar kommer till hos oss visar hur vi har lyckats skapa en framgångsrik företagsmodell och poddkoncept som gynnar både våra annonsörer, poddare och lyssnare, fortsätter Hannah Widell.

Det Skaver är en av Sveriges största poddar med över 450 000 lyssningar i månaden där Cassandra Klatzkow, Elsa Ekman & Nadia Kandil diskuterar livet efter 30. Perfect Day Media tar över podden från Acast och första avsnittet med Perfect Day Media släpps idag, 7 februari.

Perfect Day Media tar även över Amie & Fanna från Spotify. Amie Bramme Sey & Fanna Ndow Norrby, som tidigare haft podden Raseriet, poddar idag om vardag, kärlek och relationer i Amie & Fanna. Genom att Perfect Day Media tar över podden görs den tillgänglig för en större målgrupp då den kommer finnas på alla poddplattformar.

Dessutom lanseras den nya podden Regelboken med Malte Gårdinger, Nonni Ardal och Bob Mattsson. I podden försöker programledarna ta fram en uppsättning regler att leva efter under lättsamma, allvarliga, festliga och vardagliga former.

This site is registered on wpml.org as a development site.