PROFILER

Sedan start har Perfect Day Media fokuserat på att jobba med profiler. Vi letar ständigt efter nya, inspirerande karaktärer att samarbeta och jobba med. De här är de vi jobbar aktivt med idag.

 
 

ALEX SCHULMAN

Alex är en av Sveriges främsta medieentreprenörer och har varit verksam som journalist, bloggare och programledare. År 2009 debuterade han med den skönlitterära romanen Skynda att älska, tillägnad sin avlidne pappa Allan Schulman. Sedan dess har det blivit en rad hyllade romaner och inte minst den senaste “Bränn alla mina brev” älskades enormt av både kritiker och publik. Alex har tillsammans med Sigge Eklund en av Skandinaviens största och mest inflytelserika podcasts, Alex & Sigges podcast

Alex har varit verksam inom sociala medier sedan begynnelsen. Han drev tidigare en av Sveriges största bloggar och redan där satte han sitt egna språk. Alex sätt att skriva lämnar ingen människa oberörd. Detta är det genomgående fokus som Alex har oavsett vilket innehåll han skapar. Alex ser varje kommersiella samarbete som en naturlig del av sitt flöde och lägger mycket tid och kraft på att det ska formas på det sättet som han är känd för. 

SIGGE EKLUND

Sigge Eklund har tillsammans med Alex Schulman en av Skandinaviens största och mest inflytelserika podcasts, Alex & Sigges podcast. Han är en framgångsrik författare, internetentreprenör och TV producent. Tack vare hans enorma följarskara på sociala medier genererar hans åsikter ofta stor effekt. Inte minst inom kontexten musik och populärkultur där Sigge är såväl kunnig som intresserad. Sigge har mottagit flera utmärkelser för sina verk och hans böcker har översatts till 19 språk.

Sigge är bosatt i USA tillsammans med sin familj och därifrån delar han med sig av livet till sina följare. Sigges sätt att se saker från ett annorlunda perspektiv ger det mesta en annan färg och blir således oerhört intressent att följa. Sigges sätt är Sigges. Svårare än så är det inte. 

AMANDA SCHULMAN

Amanda Schulman driver tillsammans med sin syster Hannah Widell Perfect Day Media och Daisy Grace. Tillsammans med Hannah har hon den omåttligt populära podcasten Fredagspodden som i 10 år har varit en av Sveriges största poddar. 

På ett  ärligt och genuint sätt berättar de om sina liv och lyssnarna får ta del av såväl deras lyckligaste som värsta stunder. Fredagspoddens lyssnare har på grund av Hannah & Amandas öppenhet blivit  otroligt lojala och älskar allt som de tar sig för. Från böcker, mode- och hälsoval, inredning till skönhet och TV-program.

Amandas stora intresse för inredning, skönhet och kläder blandas med mycket humor och livets både stora och små prövningar. Amanda bjuder in sina följare till sitt liv och att lära känna henne vilket ger ett stort förtroende och engagemang. Amanda har ett sällan skådat öga för innehåll och ser till att hennes kommersiella samarbeten har en given plats.  

HANNAH WIDELL

Hannah Widell driver tillsammans med sin syster Amanda Schulman Perfect Day Media och Daisy Grace. Tillsammans med Amanda har hon den omåttligt populära podcasten Fredagspodden som i 10 år har varit en av Sveriges största poddar. 

På ett  ärligt och genuint sätt berättar de om sina liv och lyssnarna får ta del av såväl deras lyckligaste som värsta stunder. Fredagspoddens lyssnare har på grund av Hannah & Amandas öppenhet blivit  otroligt lojala och älskar allt som de tar sig för. Från böcker, mode- och hälsoval, inredning till skönhet och TV-program.

Hannah är en stor inspiration för kvinnor i alla åldrar. Hon har startat och drivit ett flertal magasin, varit VD på TV-produktionsbolag och dessutom varit hjärnan bakom flera stora TV-program. Så mycket bättre i TV4 är bara ett exempel. Hannah är en entreprenör och en intraprenör och samtidigt är hon mamma, syster och vän. Hannah är fantastisk! 

Hannahs kanaler är perfekt för kvinnan i stan som älskar det härliga i livet. Mat, vin, fest, inredning, skönhet och allt däremellan. 

 

SOFI FAHRMAN

Sofi Fahrman började sin karriär på tidningen ELLE och flyttade senare över till Aftonbladet där hon frontade och drev tidningens modebilaga Sofis mode. Sofi har varit programledare för programmet Sofis mode på Kanal 5 och den svenska upplagan av succén Project Runway. Hon har även hunnit med att ge ut 6 stycken bästsäljande böcker och driver den framgångsrika bloggen Sofi’s Snapshots

Varje onsdag hör du Sofi i podcasten Trettio Plus Trevar tillsammans med Tove Norström och Klara Doktorow. De turas om att hålla värdskapet för podden och bestämmer då vilka ämnen som ska bearbetas. Trettio Plus Trevar når kvinnorna i åldrarna 30-45. Det blir mycket skratt och ibland tårar kring livet i stort och i smått. 

Sofis olika flöden är fyllda av inspiration där både skönhet och mode står i fokus. Sofi blandar sina stora intressen med sitt liv med familjen på ett givet och smakfullt sätt. Sofis bilder är fantastiska och här finns det stor potential för det visuella och det vackra. Hon talar rakt till en stor målgrupp och är en stor förebild för många.  

TOVE NORSTRÖM

Tove Norström har jobbat inom reklam- och mediabranschen i mer än tio år och är en av dess mest välkända profiler. Hon har också influerat podcastvärlden under en längre tid och har medverkat i flera olika format. Du hör Tove varje onsdag i succépodcasten Trettio Plus Trevar tillsammans med Sofi Fahrman och Klara Doktorow.

Tove är ett proffs ut i fingerspetsarna. Hon är effektiv, klok och vet vad som skapar bra innehåll. Det märks i de kommersiella samarbeten vi skapar tillsammans med henne och Tove har alltid en fin inställning till hur vi ska arbeta för att få ut det bästa. Dessutom är hon fylld av glädje, humor och ambition. Vi är så stolta över att ha henne hos oss! 

bigOriginal.jpg

KLARA DOKTOROW

Klara Doktorow är född och uppvuxen på Gotland men bor i Stockholm och jobbar med TV utveckling på Nexiko. Du hör henne varje onsdag i podcasten Trettio Plus Trevar tillsammans med Tove Norström och Sofi Fahrman. På Instagram tar Klara med sig sina följare i en ofiltrerad värld av småbarnslivets upp- och nergångar, alltid med glimten i ögat.

Klara arbetar också med morgonradio på NRJ vilket gör att hon är en välkänd röst för många. Klara är klock, karismatisk, ärlig och har en stor dos av humor. Tillsammans med Tove och Sofi i Trettio Plus Trevar gör hon succé och vi är så stolta över att ha Klara hos oss. 

 

TOM LJUNGQVIST

Tom Ljungqvist och Petter Egnefors utgör humorduon Tom & Petter. Sedan deras tillträde på sociala medier har de vuxit i en rasande takt, tack vare deras brett uppskattade och älskade humor. Den tar uttryck i sketcher, Instagraminlägg och nu också deras podcast. Det är med intelligent och nutida humor de tar sig en egna observationer och aktuella händelser för att verkligen få betraktaren att ryckas med. Få lyckas göra så pricksäkra skildringar av små och stora situationer som detta radarpar!

Tom Ljungqvist delar med sig av alla delar av sitt liv i sina egna sociala medie-kanaler och det faktum att han nyligen blev pappa till lilla Sam har också fått stort utrymme. I det egna Instagram-kontot är det givets mycket humor och här finns det fin plats för kommersiella samarbeten där vi ger plats för Tom att tänka och skapa fritt. Då blir det allra bäst! Tom har även ett band med sin bror Henrik vid namnet “JUNG”.

 

PETTER EGNEFORS

Petter Egnefors och Tom Ljungqvist utgör humorduon Tom & Petter. Sedan deras tillträde på sociala medier har de vuxit i en rasande takt, tack vare deras brett uppskattade och älskade humor. Den tar uttryck i sketcher, instagraminlägg och nu också deras podcast. Det är med intelligent och nutida humor de tar sig en egna observationer och aktuella händelser för att verkligen få betraktaren att ryckas med. Få lyckas göra så pricksäkra skildringar av små och stora situationer som detta radarpar!

Petter har instagramkontot i eget namn där han delar flera delar av sitt liv i, för det mesta, en humoristisk ton. Samtidigt är Petter alltid klok, rationell och rak i sin framtoning vilket gör innehållet och humorn pricksäker och självklar. Petter har en fingertoppskänsla för att fånga sin följare även i kommersiella samarbeten och därför är det en trygghet att låta Petter ha kreativ frihet.  

JACQUES THOMAS & OSCAR

Jaques Thomas & Oscar är humor-trion som med både deras Yotube-kanal och Instagram-konto utmanar Sveriges humorelit. De är kvicka, transparenta och helt underbara på samma gång. I deras innehåll blandas dagsaktuella händelser, politik, uteliv och att vara ung i Stockholm alltjämt.

Från början är de tre barndomsvänner som upptäckte att de delade ett sätt att agera och att det snart blev humor av det hela. Detta gjorde de snart business av och så skapades JTO. 

JTO skapar gärna ett humorfylld men också informativt samarbete tillsammans med valda varumärken. De har ett sätt att lyfta sina samarbetspartners som blir nytänkande och annorlunda jämför med vad vi är vana vid. Ett varumärke som inte är rädda för att profilera sig starkt och med en spännande vinkel är som klippt och skuren att synas i dessa flöden. 

DSC00301.jpg

JULIA FRÄNDFORS

Julia Frändfors är inte bara en av våra bästa poddare - Hon är dessutom profilansvarig på Perfect Day Media. Med en lång erfarenhet av media och innehåll, efter bland annat ha arbetat på Nexiko och Stureplansgruppen är Julia ett innehållsproffs. Hon räds inte för att säga det ingen annan vågar och med sitt charmiga sätt är hon en given opinionsbildare. Med Julia blir aldrig något tråkigt. 

Tillsammans med Julia Lyskova driver Julia podden Daddy Issues. I deras podd möts de båda i ett öppet och friskt samtal som aldrig någonsin hörts tidigare. Daddy Issues har snabbt blivit en succé och en av Sveriges mest populära poddar. Vi är så stolta över deras kraft och uppriktighet som de förmedlar till lyssnaren.

De brukar själva säga att skillnaden på dem är att Frändfors har integritet och Lyskova inte. Ett samarbete med Julia kommer att ge uppmärksamhet och lyftas på Julias sätt. Det är en given succé.

JULIA LYSKOVA

Julia Lyskova är född 1993 och är profil på Perfect Day. Julia är utbildad inom teater och hennes underbara personlighet smittar varje person hon möter. Med hennes uppriktiga men charmiga sätt är hon en exemplarisk påverkare och person som man vill vara med och lyssna på.

Tillsammans med Julia Frändfors driver Julia podden Daddy Issues. I deras podd möts de båda i ett öppet och friskt samtal som aldrig någonsin hörts tidigare. Daddy Issues har snabbt blivit en succé och en av Sveriges mest populära poddar. Vi är så stolta över deras kraft och uppriktighet som de förmedlar till lyssnaren.

Julia Lyskova är en given kanal för varumärken som vill nå rakt inpå unga och medvetna kvinnor och män. Julia har glimten i ögat och vågar alltid säga vad hon tycker.

JACOB MÜHLRAD

Jacob Mühlrad är i grund och botten kompositör. Han har kallats "en av världens mest lovande kompositörer" och har fått sina verk uppförda på många av Sveriges största scener, samt i bland annat Carnegie Hall i New York och National Portrait Gallery i London. Jacob utsågs till Sveriges bäst klädda man 2018 av tidningen Elle

Jacob är född 1991 i Stockholm. Han hade sitt eget program i Sommar i P1 och vann priset som bäst klädda man 2018 av tidningen Elle. I maj 2019 inledde Jacob ett exklusivt samarbete med Swedish House Mafia som hade premiär under konserterna i Tele2 Arena våren 2019. Hösten 2019 släpper han albumet Time med sina samlade verk och håller konserter i de stora konserthusen i Stockholm.

Hantverk och tid symboliserar Jacobs varumärke och är den röda tråden som genomsyrar de kommersiella samarbeten vi skapar. Jacob samarbetar gärna med varumärken som täcker 360 grader av hans liv. Klockor, mat, inredning och kläder är bara några exempel på möjligheterna

 
 
DSC06126-Edit.jpg

MICHAELA HAMILTON

Michaela Hamilton är lite grann den bästa vännen du önskar att du hade. Michaela har lyckats samla på sig fans på alla möjliga olika sätt tack vare hennes förträffliga innehåll på sociala medier. På hennes personliga Instagram bjuder hon följarna in i hennes liv där man får ta del av såväl kloka tankar som peppiga livsstilsbilder. 

Michaela går också att följa på matkontot A Stove Story på Instagram som hon driver med profilen Fanny Ekstrand. Två-tre bilder in på detta matmecka till konto får vilken kosthållning som helst att gå i kras. Vid sidan av allt detta skriver Michaela dessutom manus för SVT-serien “Eagles”.

FRIDA LUND

Frida Lund är vår matlagningsfantast som driver Instagram-konto goda.grejer. Hon bor i Stockholm och hennes flöde fylls varje dag av vackra, inspirerande och instruerande bilder på mat och allt därtill. 

Tillsammans med Siri Barje driver hon Podcasten Margarinet. Margarinet är podcasten som talar om matlagning på ett aldrig skådat sätt. Här blandas mat, vin, smör och dukning på ett inspirerande och givande sätt. Tjejernas glada och spralliga personligheter lyser genom varje avsnitt. Succéduo! 

Från Fridas Instagram Från Fridas Instagram @goda.grejer

SIRI BARJE

Siri Barje har lagat mat hela sitt liv. Hon är utbildad kock vid Grythyttans Restaurangskola och 2010 startade hon sin blogg på köket.se. Strax senare startade hon Instagram-kontot @siribarje som snabbt blev en succé. Ibland kan du se henne på Tv4 där hon så klart lagar mat. Hennes första kokbok kom ut hösten 2016.

Tillsammans med Frida Lund (@goda.grejer) driver hon Podcasten Margarinet. Margarinet är podcasten som talar om matlagning på ett aldrig skådat sätt. Här blandas mat, vin, smör och dukning på ett inspirerande och givande sätt. Tjejernas glada och spralliga personligheter lyser genom varje avsnitt. Succéduo!

Siris kanaler är som gjorda för varumärken som vill öka sin konvertering och brand awareness på ett inspirerande och informativt sätt. Här talas det rakt från hjärtat och det kommersiella samarbetet får en given plats i det dagliga innehåll. Här vill vi inspirera med allt från vinglaset, dukningen och alla underbara rätter som Siri tillagar. 

snabbmat-for-grona-gourmander-ett-stekt-agg-ar-ocksa-middag.jpg