PODCASTS

Vi är otroligt stolta att få representera Skandinaviens största podcast som startades redan 2012. Sigge Eklund är den intellektuella författaren, internetentreprenören och TV-producenten. Alex Schulman var den provocerande superbloggaren som sadlade om till prisad författare med verk som ” Skynda att älska ”, ” Glöm mig” och ” Bränn alla mina brev” . Han är även krönikör i Aftonbladet och nu aktuell med att regissera den egenskrivna monologen ”Tröstrapporter” på Dramaten. Tillsammans bildar de en dynamisk duo som är oslagbara tillsammans, med Sigges filosofiska inspel blandat med Alex humor. Genom sin podcast har de byggt ett imperium som sålt allt från klädkollektioner till scenshower. Duon ger dig helt enkelt innehåll!

Vi är otroligt stolta att få representera Skandinaviens största podcast som startades redan 2012. Sigge Eklund är den intellektuella författaren, internetentreprenören och TV-producenten. Alex Schulman var den provocerande superbloggaren som sadlade om till prisad författare med verk som ”Skynda att älska”, ”Glöm mig” och ”Bränn alla mina brev”. Han är även krönikör i Aftonbladet och nu aktuell med att regissera den egenskrivna monologen ”Tröstrapporter” på Dramaten. Tillsammans bildar de en dynamisk duo som är oslagbara tillsammans, med Sigges filosofiska inspel blandat med Alex humor. Genom sin podcast har de byggt ett imperium som sålt allt från klädkollektioner till scenshower. Duon ger dig helt enkelt innehåll!

Hannah Widell och Amanda Schulman är grundarna till Perfect Day Media och de driver tillsammans den framgångsrika podcasten  Fredagspodden . På ett ärligt och genuint sätt berättar de om sina liv och lyssnarna får ta del av såväl deras lyckligaste som värsta stunder. Fredagspoddens lyssnare har på grund av Hannah & Amandas öppenhet blivit otroligt lojala och älskar allt som de tar sig för. Från böcker, mode- och hälsoval, inredning till skönhet och TV-program. Syftet med Fredagspodden är att inspirera och peppa kvinnor i alla åldrar med fokus på härliga ting i livet. Hannah & Amanda väver in sin vardag, sina problem och allt annat som hör livet till.

Hannah Widell och Amanda Schulman är grundarna till Perfect Day Media och de driver tillsammans den framgångsrika podcasten Fredagspodden.

På ett ärligt och genuint sätt berättar de om sina liv och lyssnarna får ta del av såväl deras lyckligaste som värsta stunder. Fredagspoddens lyssnare har på grund av Hannah & Amandas öppenhet blivit otroligt lojala och älskar allt som de tar sig för. Från böcker, mode- och hälsoval, inredning till skönhet och TV-program.

Syftet med Fredagspodden är att inspirera och peppa kvinnor i alla åldrar med fokus på härliga ting i livet. Hannah & Amanda väver in sin vardag, sina problem och allt annat som hör livet till.

Perfect Day Media presenterar Julia Frändfors och Julia Lyskova i deras öppna och underhållande podcast  Daddy Issues.  Julia och Julia träffades fem minuter innan första avsnittet skulle spelas in och det slog gnistor direkt. Lyssnarna bjuds in till underhållning när tjejerna snabbt skiftar samtalsämnen mellan aktuella händelser med historier från deras uppväxt. Tjejerna är transparenta, modiga och befriande! I Daddy Issues utsätts du som lyssnare på skratt, behov av en skämskudde och tillgång till personliga och ärliga berättelser. Progressivt, smart och en podcast som helt enkelt är one of a kind. Avsnitten heter saker så som “Jag ska MeToo:a hela stan”, “Kvinnor ska inte fria” och “Killar ska inte vara veganer”. Lyssna bara, säger vi.

Perfect Day Media presenterar Julia Frändfors och Julia Lyskova i deras öppna och underhållande podcast Daddy Issues.

Julia och Julia träffades fem minuter innan första avsnittet skulle spelas in och det slog gnistor direkt. Lyssnarna bjuds in till underhållning när tjejerna snabbt skiftar samtalsämnen mellan aktuella händelser med historier från deras uppväxt. Tjejerna är transparenta, modiga och befriande!

I Daddy Issues utsätts du som lyssnare på skratt, behov av en skämskudde och tillgång till personliga och ärliga berättelser. Progressivt, smart och en podcast som helt enkelt är one of a kind. Avsnitten heter saker så som “Jag ska MeToo:a hela stan”, “Kvinnor ska inte fria” och “Killar ska inte vara veganer”. Lyssna bara, säger vi.

Jennie Hammar och Malin Eklund är nära vänner och de lever ett fartfyllt liv i Los Angeles. Genom deras podcast får vi följa deras liv och som de själva säger; precis allt som berör dem. Vardag, barn, familj, relationer, vänskap, men också lättsamma trendspaningar inom hälsa, skönhet och mode. Sånt vi älskar! Jennie och Malin har känt varandra i många år och de är inte rädda för att dela med sig av det som sker. Både med- och motgångar.

Jennie Hammar och Malin Eklund är nära vänner och de lever ett fartfyllt liv i Los Angeles. Genom deras podcast får vi följa deras liv och som de själva säger; precis allt som berör dem. Vardag, barn, familj, relationer, vänskap, men också lättsamma trendspaningar inom hälsa, skönhet och mode. Sånt vi älskar! Jennie och Malin har känt varandra i många år och de är inte rädda för att dela med sig av det som sker. Både med- och motgångar.

Siri Barje och Frida Lund är matfantasterna som sedan 2019 har podcasten Margarinet - en matpodd. Siri Barje är både kokboksförfattare och återkommande gästkock på TV4:s Nyhetsmorgon, hon har länge bloggat flitigt på bland annat Elle, köket.se och så delar hon med sig av färgsprakande och smaksäkra maträtter på sitt populära Instagramkonto. Frida Lund är en enligt egen utsaga hundra procent hobbykock men med en brinnande passion för matlagning. Hon driver matkontot @goda.grejer där hon bjuder sina följare på snabblagad, nyttig och bra mat med ett stort mått kärlek och värme.  I Margarinet kommer Siri och Frida prata om mat och dryck på ett genuint, underhållande och inspirerande sätt genomsyrat av mottot att mat ska vara gott, enkelt och roligt!

Siri Barje och Frida Lund är matfantasterna som sedan 2019 har podcasten Margarinet - en matpodd.

Siri Barje är både kokboksförfattare och återkommande gästkock på TV4:s Nyhetsmorgon, hon har länge bloggat flitigt på bland annat Elle, köket.se och så delar hon med sig av färgsprakande och smaksäkra maträtter på sitt populära Instagramkonto.

Frida Lund är en enligt egen utsaga hundra procent hobbykock men med en brinnande passion för matlagning. Hon driver matkontot @goda.grejer där hon bjuder sina följare på snabblagad, nyttig och bra mat med ett stort mått kärlek och värme.

I Margarinet kommer Siri och Frida prata om mat och dryck på ett genuint, underhållande och inspirerande sätt genomsyrat av mottot att mat ska vara gott, enkelt och roligt!

Tom Ljungqvist och Petter Egnefors är duon som dagligen underhåller över 100 000 människor på Instagram. De har dessutom en omåttligt populär podcast hos oss på Perfect Day som varje vecka levererar humor i världsklass. Utöver detta har Tom den framgångsrika artistduon “Jung” tillsammans med sin bror Henrik. I våras sålde Tom och Petter ut Scalateatern då vi arrangerade en livepodd. Denna ljuvliga duo bjuder mycket på sig själva, lyfter aktuella händelser och fyller vanligt förekommande situationer med en intelligent touch av humor i flera olika kanaler.

Tom Ljungqvist och Petter Egnefors är duon som dagligen underhåller över 100 000 människor på Instagram. De har dessutom en omåttligt populär podcast hos oss på Perfect Day som varje vecka levererar humor i världsklass. Utöver detta har Tom den framgångsrika artistduon “Jung” tillsammans med sin bror Henrik.

I våras sålde Tom och Petter ut Scalateatern då vi arrangerade en livepodd.

Denna ljuvliga duo bjuder mycket på sig själva, lyfter aktuella händelser och fyller vanligt förekommande situationer med en intelligent touch av humor i flera olika kanaler.

Med en stor dos humor och självdistans delar profilerna Sofi Fahrman, Tove Norström och Klara Doktorow med sig av livets stora och små funderingar på en ogenerat och ärligt maner. Podden bygger på ett roterande värdskap där de medverkande turas om att ansvara för agendan och de övriga agerar panelister.   Trettio Plus Trevar  skapar hög igenkänning hos lyssnaren, och belyser en trettioårings splittrade vardag, allt från dagishämtningar, blöjkatastrofer, sena festkvällar med kompisarna, eller en nyseparerade mammas spännande singelliv. “Jag och Tove är vänner sedan många år och tänker att våra synkade olikheter tillsammans med Klaras rena galenskaper kanske kan ge en massa energi till andra” säger Sofi. Tove fortsätter; “Precis, det är helhetsdynamiken som blir så härlig med att vara just en trio av rätt olika huvuden, men som alla är på ca samma plats i livet.”

Med en stor dos humor och självdistans delar profilerna Sofi Fahrman, Tove Norström och Klara Doktorow med sig av livets stora och små funderingar på en ogenerat och ärligt maner. Podden bygger på ett roterande värdskap där de medverkande turas om att ansvara för agendan och de övriga agerar panelister.

Trettio Plus Trevar skapar hög igenkänning hos lyssnaren, och belyser en trettioårings splittrade vardag, allt från dagishämtningar, blöjkatastrofer, sena festkvällar med kompisarna, eller en nyseparerade mammas spännande singelliv.

“Jag och Tove är vänner sedan många år och tänker att våra synkade olikheter tillsammans med Klaras rena galenskaper kanske kan ge en massa energi till andra” säger Sofi. Tove fortsätter; “Precis, det är helhetsdynamiken som blir så härlig med att vara just en trio av rätt olika huvuden, men som alla är på ca samma plats i livet.”

Humorpodden  Recensörerna  är programmet som recenserar sånt som kanske inte recenseras i vanliga fall. Det kan handla om att betygsätta toalettpapper, akrobatik i Barcelona, vinnaren av Paradise Hotel eller cykeln som fordon. Fyra ämnen tas upp och diskuteras rappt och roligt för att slutligen graderas på skalan 1 till 10 ”recensörer”. I en värld där matskribenter, resereportrar och filmrecensenter ersatts av folkets egna åsikter på Instagram, Tripadvisor och IMDb tar Recensörerna det steget längre och betygsätter allt möjligt på ett helt nytt sätt. Programledare är podcastgurun Robin Israelson som under många år producerat flera av de största poddarna i Sverige men som nu tar steget ut och gör sitt eget program. Till sin hjälp har han PO Strömberg som arbetar som agent åt några av våra största kändisar internationellt. Tillsammans bjuder de då och då in kändisar, experter och andra gästrecensenter.

Humorpodden Recensörerna är programmet som recenserar sånt som kanske inte recenseras i vanliga fall. Det kan handla om att betygsätta toalettpapper, akrobatik i Barcelona, vinnaren av Paradise Hotel eller cykeln som fordon. Fyra ämnen tas upp och diskuteras rappt och roligt för att slutligen graderas på skalan 1 till 10 ”recensörer”.

I en värld där matskribenter, resereportrar och filmrecensenter ersatts av folkets egna åsikter på Instagram, Tripadvisor och IMDb tar Recensörerna det steget längre och betygsätter allt möjligt på ett helt nytt sätt.

Programledare är podcastgurun Robin Israelson som under många år producerat flera av de största poddarna i Sverige men som nu tar steget ut och gör sitt eget program. Till sin hjälp har han PO Strömberg som arbetar som agent åt några av våra största kändisar internationellt. Tillsammans bjuder de då och då in kändisar, experter och andra gästrecensenter.