OM OSS

Perfect Day Media grundades 2011 av Hannah Widell och Amanda Schulman. Vi är ett fullservicemediehus som utvecklar och producerar karaktärsdrivet innehåll för alla medieplattformar.

Amanda Schulman och Hannah Widell.

Amanda Schulman och Hannah Widell.

Vi har bred kompetens inom rörlig produktion, PR, podcast och sociala medier där vi inom samtliga områden skapar nya kreativa och unika samarbeten för både små och stora företag där fokus alltid ligger på den personliga avsändaren med en nära relation till sina följare. Vårt nätverk består av några av Nordens mäktigaste profiler och tillsammans med dessa producerar vi flera av Sveriges största podcasts och andra innehållsprodukter.

 
 

 

Karaktärsdrivet innehåll

Perfect Day Media jobbar med att alltid skapa karaktärsdrivet innehåll för alla typer av plattformar. Det innebär att vi matchar företag med en stark influencer eller annan känd profil för att skapa trovärdigt och konverterande innehåll. Med rätt profil hittar vi bästa sättet att maximera både spridning och räckvidd för det material vi skapar. Vi har bred kunskap i att producera rörligt material för olika typer av företag för både internt- och externt bruk..

 
 
 

PERFECT DAY MEDIA I MEDIA